Musikaliska Happenings

Här har jag samlat lite olika sorters musikaliska tillställningar som jag jobbat med under åren.

SJUNG-I-KÖR-ATTACK
Att sjunga tillsammans under lite mer uppsluppna former är uppskattat av alla! Och att få människor att sjunga i flera stämmor samtidigt – även om dom aldrig sjungit förut – är faktiskt inte så svårt. Jag vet! Jag har prövat…Jag har lett alla möjliga sorters människor i sång under åren, och jobbat med allt från Babysång till Pensionärskörer.

Varför inte överraska medarbetarlaget med en Sjung-i-kör-attack? VJag garanterar en annorlunda och rolig upplevelse!
Programmet brukar normalt ligga på 30-45 minuter beroende på tillfälle och önskemål.

SÄG DET I TONER
Cissi2Med hjälp av lite bakgrundsfakta, årtal och information om speciella händelser sätter jag samman en sångkavalkad som spänner över ett helt liv. Kanske är det inte du som ger mig all information utan någon av dina närmaste som överraskar dig med detta program på din högtidsdag?!

Programmet sätts samman och anpassas helt efter önskemål och kan givetvis byggas ut med t.ex. allsång eller fler musiker.

ALLSÅNG
Jag har satt samman program och lett allsång i alla möjliga olika sorters sammanhang, för något tiotal personer med gitarrkomp upp till många hundra deltagare med körgrupp och orkester. Jag kan skräddarsy ett allsångsprogram som passar varje tillfälle.

Programmet sätts samman och anpassas efter önskemål.